top of page

Magische, verzachtende combi sessie


Ik begeleid hem nu een aantal maanden. Hij voelt zich gehaast. ‘Er zit ook boosheid en verdriet maar daar kan ik nog niet bij.’ Waar heb jij nu behoefte aan? ‘Een massage’, zegt hij lachend. Hij gaat liggen en ik vraag mijn intuïtie mij te begeleiden om hem te geven wat hij nodig heeft, wat binnen mijn vermogen ligt.


Ik gebruik massage-technieken die ik nog nooit gedaan heb en voel een innerlijke glimlach. Ik voel dat ik, door het proces van afgelopen weken, nog sterker sta in mijn eigen basis, mijn eigen lijf. Ook voel ik dat ik onderweg een nieuwe ‘download’ heb gehad waardoor ik deze technieken, zonder ze ooit geleerd heb gekregen, mag toepassen alsof ik het al veel vaker heb gedaan. Die precies datgene aanraken en losmaken, wat ruimte mag krijgen en gezien wil worden in zijn lichaam.


Het voelt als een prachtige samenwerking. Ik ben liefdevol aanwezig en creëer daarmee een veilige bedding, waardoor hij kan zakken in zijn lijf en kan verzachten. Ik vraag hem hoe het gaat. Er komen tranen en verdriet los. ‘Goed, er komt veel los, wat weet ik niet maar dat hoef ik ook niet te weten.’ Hij laat het stromen en geeft zichzelf toestemming om het los te laten. De tranen buitelen over elkaar heen. Gedachtes gaan uit naar anderen. Ik vertel hem dat hij vooral nu even er voor zichzelf mag zijn. Dat dit even alle liefdevolle aandacht mag krijgen.


‘Verzachten, verstillen en vertragen’, zegt hij met een lach als hij de deur uit stapt. ‘Kijk maar of je iets van deze zachte energie mee kan nemen de rest van de dag in.’


Ik voel me rijk en vervuld na zo’n mooie sessie.


-


Het verschil tussen een energetische massage (60 min.) en een combi-sessie (90 min), is dat er bij een combi-sessie ook ruimte is voor een stukje lichaamsgericht coachen, waardoor er de ruimte is om nog iets meer de diepte in te gaan. Het is een combinatie van energetisch masseren & holistische, lichaamsgerichte coaching en is te boeken als losse sessie of als traject.


0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


Logo_rgb_Logo 1 lijn diap.png
Acacialaan 25, Baarn
floorwijgerde@gmail.com
 

Volg mij
Instagram
Linkedin
 

KVK 65817753 
BTW NL017707535B01

Webdesign: Floor Wijgerde

Nieuwsbrief

Eerlijke verhalen & laatste nieuwtjes van Hold Space.
Bedankt voor het inschrijven!
bottom of page