top of page
Holistisch, intuitieve coaching in Baarn. HSP als kracht en overspoeld worden door emoties en last hebben van innerlijke onrust.

Holistisch coachen

Op dit moment ben ik met zwangerschapsverlof. Naar verwachting weer beschikbaar in het najaar van '24.
 
Heb je het gevoel vast te zitten op fysiek, emotioneel en/of mentaal niveau? Word je vaak overspoeld door emoties van jezelf en van anderen? Herken jij je in de omschrijving van hoogsensitiviteit (HSP) en ervaar je dat vooral als een last? Ervaar je regelmatig innerlijke ­onrust? En voel je dat het anders kan, maar weet je niet hoe? 

Verlang jij naar:

  Innerlijke rust
  Meer levensenergie en zelfvertrouwen
  Liefdevolle verbinding met jezelf 
  Leren omgaan met je emoties
  Grenzen leren aanvoelen & uitdragen aan de ander
  Patronen leren inzien & doorbreken
 
Ik zie je. Ik hoor je. En ik ben er voor je. 

 

Ik begeleid je bij het contact maken met jezelf en jouw gevoelswereld, want ik geloof dat daar alle ­antwoorden te vinden zijn. Samen onderzoeken we wat jou tegenhoudt om te zijn wie je in essentie (al) bent. Welke delen in jou vragen aandacht? Welke energetische blokkades zorgen ervoor dat jouw energie niet volledig stroomt en wat mag jij hierin loslaten? 

 

Herken jij je in het hebben van een groot verantwoordelijkheidsgevoel, pleasen, piekeren of ­perfectionisme? Overlevings­mechanismes die je ontzettend ver hebben gebracht en die je als kind letterlijk nodig had om te overleven. Maar heb je ze nu nog nodig, nu je als volwassene de kracht in je draagt om je emoties te doorvoelen? Ik begeleid je bij het doorzien en doorbreken van deze ­patronen, zodat jij weer in contact komt met je intuïtie: jouw bron van innerlijke wijsheid. Waardoor je levensenergie weer gaat stromen, zodat je weer kan ervaren hoe mooi het leven is. 

 

Praktisch

Elk traject is anders, omdat het maatwerk is en volledig afgestemd is op jou en jouw hulpvraag. Wel start elk traject hetzelfde, namelijk met het formuleren van een intentie/hulpvraag. Waar loop jij tegenaan en wat wil jij veranderen? De sessies zijn een combinatie van voelen & naar binnen keren en praktische tools ontwikkelen die jou helpen jouw doel te bereiken. Het aantal sessies is afhankelijk van je hulpvraag. De sessies duren 90 minuten en vinden gemiddeld 1 keer per twee weken plaats.

 

Lichaamswerk, innerlijk kindwerk en intuïtieve visualisaties/meditaties zijn onderdeel van de sessies. Daarnaast maak ik gebruik van stembevrijding, waarmee je ruimte geeft aan dat wat er diep van binnen leeft en technieken uit het NLP (Neuro Linguïstisch Programmeren). Afhankelijk van jouw behoefte kan een sessie plaatsvinden in mijn holistische praktijk in Baarn, online via Zoom of we spreken af voor een wandelsessie in het bos (omgeving Baarn).

Mijn praktijkruimte bevindt zich op de eerste verdieping en is te bereiken via een trap.

 

Gratis coachsessie

Benieuwd wat een sessie voor jou kan doen? Kom het zelf ervaren tijdens een gratis kennismakingssessie, geheel vrijblijvend. Wil jij een inkijkje in mijn werkwijze, via mijn blogs neem ik je mee tijdens sessies. Lees hier. 
 

Marlijne / coachtraject

Een paar maanden geleden kwam ik in contact met Floor en dat voelde meteen goed. Wat een bijzondere vrouw is ze en wat heb ik ontzettend veel van haar geleerd. Dankzij de meditaties en gevoelsoefeningen kwam ik erachter wat mijn diepste wensen zijn en waar mijn pijnpunten zitten. Ik heb geleerd om te mogen vertrouwen op mijn gevoel en weet nu wat ik moet doen als ik mij boos, verdrietig of onrustig voel. Ik voel me meer in contact met mezelf, mijn gevoel en intuïtie. En ik ervaar rust in mijn hoofd. Floor is heel lief, stelt je op je gemak en ze weet precies wat ze moet doen en zeggen om je dichter bij je gevoel te laten komen. 
Hold space coaching baarn
Acacialaan 25, Baarn
floorwijgerde@gmail.com


Acquisitie wordt niet op prijs gesteld.
 

Volg mij
Instagram
Linkedin
 

KVK 65817753 
Webdesign: Floor Wijgerde

Inspiratie & tips

Eerlijke verhalen & laatste nieuwtjes van Hold Space.
Bedankt voor het inschrijven!
bottom of page