top of page
Beelden_massage.jpg

Energetische / ontspanningsmassage

Verlang je naar een moment van rust en ontspanning? Of een momentje helemaal voor jezelf? Wees welkom. Tijdens een massage stem ik me af op jou en jouw lichaam. Via aanraking nodig ik je uit om contact met jezelf te maken en te voelen in het moment. Welke delen in jou vragen aandacht? Het is een uitnodiging om gevoelens en sensaties toe te laten. 
 
De essentie van een energetische massage is het in balans brengen van jouw lichaam, zodat de energie in jouw lichaam weer vrij kan stromen. De energiebanen in jouw lichaam worden gemasseerd, waardoor blokkades worden losgemaakt en het zelfgenezend vermogen van het lichaam wordt geactiveerd. Na de massage voel je je meer in verbinding met jezelf & jouw lichaam en ervaar je meer rust en ontspanning. 
Beelden_massage2.jpg

Rug-, nek-, schouder
massage

Deze heerlijke massage is speciaal voor mensen die:
  Veel achter de computer zitten
  Stress en spanning ervaren
  Lichamelijke arbeid verrichten
  Verlangen naar verlichting in deze gebieden
 
De pijnlijke en stijve spieren worden losgemasseerd, wat bijdraagt aan verlichting van de klachten in dit ­gebied. Daarnaast wordt er o.a. gebruik gemaakt van cups om het bindweefsel in je rug, nek en schouders los te ­maken. Na deze massage voel je meer ruimte en ­ontspanning in deze gebieden.
 
De massage wordt afgestemd op jouw behoeftes. Zo kan het fijn zijn om de massage te eindigen met een hoofdmassage, zodat je heerlijk ontspannen de deur uit loopt.
Beelden_massage3.jpg

Zwangerschaps-
massage

Een mooie manier om te verbinden met jezelf, je lichaam en je kindje. Daarnaast krijgen de ­gebieden die nu meer belast worden wat extra liefdevolle aandacht, zoals je schouders, onderrug en benen. Na de massage voel je je meer ontspannen en in verbinding met jezelf. Daarnaast draagt het bij aan een betere slaap en stimuleert het de ­doorbloeding van jou en je kindje. Mogelijk vanaf 12+ weken.
 
Voordelen:
  Kan rugklachten, beenkrampen en bekkenpijn ­verlichten
  Helpt je ontspannen
  Vermindert stresshormonen en verbetert de aanmaak van gelukshormonen
  Bevordert een betere en diepere slaap
  Ondersteunt het herstel en gezond functioneren van je lichaam
  Kortom goed voor jou én je kleintje!
Praktisch
Tijdens de massage gebruik ik 100% natuurlijke amandelolie. Daarnaast lig je op een fijne massagetafel met een dikke drukverlagende schuimlaag, zodat jij je helemaal kan overgeven aan het moment en kan zakken in een heerlijke ontspanning.


Mijn praktijkruimte bevindt zich op de eerste verdieping en is te bereiken via een trap.

Michelle / energetische massage

Tijdens de massage voelde ik van alles in mijn lijf. Ik voelde energie stromen, mijn gedachtes kwamen meer in de vertraging en mijn lijf kwam meer in de ontspanning. Het is toch best spannend om zo kwetsbaar op een massagetafel te liggen en je over te geven om te mogen ontvangen. Floor gaf mij een gevoel van veiligheid, door bij mij in te checken of ik oké was, of ik wat nodig had en gaf mij ook de ruimte om mijn behoefte op elk moment uit te spreken. Ook haar aanrakingen gaven rust. Na afloop kwam er veel spanning los en heb ik heerlijk hardop mogen gapen. Overgave en loslaten, dat is wat ik heb mogen doen.
Energetische massage baarn
Acacialaan 25, Baarn
floorwijgerde@gmail.com


Acquisitie wordt niet op prijs gesteld.
 

Volg mij
Instagram
Linkedin
 

KVK 65817753 
Webdesign: Floor Wijgerde

Inspiratie & tips

Eerlijke verhalen & laatste nieuwtjes van Hold Space.
Bedankt voor het inschrijven!
bottom of page