top of page
Headers2.jpg

Yin Yoga in de Wintertuin

Op zaterdagochtend in mei en juni geef ik Yin Yoga van 9.30 - 10.25 in de prachtige wintertuin in het Cantonspark in Baarn. Opgeven kan via floorwijgerde@gmail.com

Yoga in samenwerking met jouw lichaam
Yin Yoga is een zachte vorm van yoga en is geschikt voor iedereen, met of zonder ervaring. Via de houdingen nodig ik je uit om te verbinden met je lichaam, te verzachten en te ervaren waar je ruimte kan creëren en te onderzoeken waar jouw grens ligt. Zodat je jezelf op een liefdevolle manier kan uitdagen, met respect voor je lichaam.


Wat is Yin Yoga?
Bij Yin Yoga ligt de focus op het ontspannen van de spieren & het versterken en verbeteren van de soepelheid van het bindweefsel en de gewrichten. Door middel van diepe stretches, die we tussen de 3 en 5 minuten aanhouden, bereiken we de dieperliggende spieren en het bindweefsel. Na een Yin Yoga les voel je je meer ontspannen en helderder. Heb je (regelmatig) last van je boven- en/of onderrug of heupen, Yin Yoga kan een positief effect hebben doordat de houdingen op deze gebieden werken. 

Yin Yoga meets massage
Omdat ik tijdens massages telkens weer ervaar dat een zachte aanraking op de rug bijdraagt aan het ontspannen van de spieren, integreer ik dat ook in mijn yoga lessen. Ik leg af en toe een hand op je rug, om je uit te nodigen om te verbinden met je lichaam en meer te landen in je lichaam. Uit het hoofd, in het lijf. 


Voordelen Yin Yoga:
  Bevordert de flexibiliteit van gewrichten en bindweefsel
  Meer levensenergie
  Bevordert ontspanning in lichaam en geest
  Stimuleert het zelfhelend vermogen
  Draagt bij aan een betere en diepere slaap
  Helpt je omgaan met stress 

Wanneer?
In mei en juni '24 op zaterdagochtend van 9.30 - 10.25. Geef je gauw op, want er is beperkt plek. Vol = vol :). De les vindt plaats in de Wintertuin in het Cantonspark (Ingang via Park, Abel Tasmanlaan 2, 3742 AK Baarn). 

Praktisch
Losse les € 13
Voorafgaand aan de les stuur ik je een betaalverzoek.

Meenemen
Neem je je eigen yogamat, drinkfles, dekentje en kussen mee?

Verhinderd?
Mocht je onverhoopt niet kunnen, dan kan je dat uiterlijk tot 48 uur van tevoren aangeven via floorwijgerde@gmail.comBij te weinig aanmeldingen gaat de les niet door en dat hoor je uiterlijk de donderdag ervoor. Mocht je niks horen, dan gaat de les gewoon door!

Heb je interesse? Stuur me gerust een berichtje!
Logo_rgb_Logo 1 lijn diap.png
Acacialaan 25, Baarn
floorwijgerde@gmail.com
 

Volg mij
Instagram
Linkedin
 

KVK 65817753 
BTW NL017707535B01

Webdesign: Floor Wijgerde

Nieuwsbrief

Eerlijke verhalen & laatste nieuwtjes van Hold Space.
Bedankt voor het inschrijven!
bottom of page